Bruiloft Sanne en Jurgen

Afgelopen Mei hebben de dames van HIPfeestje onze bruiloft locatie aangekleed en voorzien van prachtige decoratie.

Het begon eigenlijk al met een leuk informeel gesprek, op locatie, om zo onze wensen uit te spreken en te overleggen wat er allemaal mogelijk was. Al snel was er een draaiboek en plan met wat er allemaal geregeld kon worden. Tussendoor was er regelmatig contact en hadden we korte lijntjes. Eventuele wensen werden nog aangevuld en eventuele aanpassingen werden doorgevoerd.
Het allerfijnste was, we hebben de aankleding vanaf het begin helemaal los kunnen laten. Alles werd geregeld en ook het contact met externe partijen werd gevoerd, oftewel we werden volledig ontzorgd.
Wat was het een plaatje om te zien! Het zag er prachtig uit en het was helemaal naar onze wens gedecoreerd. Ook was het praktisch ingericht en was er een kindertafel ingericht, zodat de kinderen die er waren ook vermaakt werden. Wat een gevoel voor inrichting, decoratie en stijl! We kunnen iedereen aanraden als je op zoek bent naar leuke, enthousiaste dames die passie hebben voor decoratie en die er echt een (Hip)Feestje van kunnen maken!