Yes, jullie gaan trouwen, gefeliciteerd!!

Er komt natuurlijk veel kijken bij het plannen van een bruiloft. Wij helpen je graag met de styling, zodat het totaalplaatje en de sfeer van jullie grote dag perfect is!

Een romantische bruiloft? Een bruiloft in de buitenlucht? Een Bohemian bruiloft? Een bruiloft in festivalsferen? Wij luisteren naar jullie ideeën en wensen, en vertalen dit naar een stylingplan.

Styling materialen schaf je als bruidspaar aan, en gebruik je vaak maar eenmalig. Een kostbare investering. Daarom is het mogelijk om verschillende items bij ons te huren. Ben je op zoek naar een item die wij niet in ons assortiment hebben? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat dit geregeld wordt voor jullie!

We komen op locatie om jullie bruiloft te stylen, zodat je zelf alles uit handen kunt geven. Geen gestress over de aankleding, de dagen voor de bruiloft. Wij zorgen ervoor dat alles geheel in jullie thema en wensen aangekleed wordt.

We bieden verschillende pakketten aan:

Zelf helemaal in gedachten hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien?
En wil je zelf de styling verzorgen, maar heb je geen zin om alle materialen aan te schaffen? Het is mogelijk om decoratie items bij ons te huren!

Kijk in onze prijslijst voor alle beschikbare items. Ben je naar iets op zoek en staat het er niet tussen?
Wij regelen het voor je!

Heb je al wel een idee over hoe jullie bruiloft eruit moet komen te zien, maar vind je het lastig om dit te vertalen naar een stylingplan? Wij helpen je daar graag bij!

We beginnen met een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend.
Daarin zullen we jullie ideeën, budget en wensen inventariseren. Zijn jullie nog niet uit over de locatie? Zoeken jullie nog een geschikte DJ? Op zoek naar een goede cateraar? We hebben korte lijnen met verschillende leveranciers, en kunnen jullie hierin adviseren.

Na het kennismakingsgesprek, en na jullie goedkeuring, maken we een stylingplan op maat, inclusief moodboard. Hierin staat precies beschreven welke items jullie nodig hebben voor de aankleding, een planning wie er wat gaat regelen en een overzicht van de kosten.  Zo weten jullie als bruidspaar precies hoe jullie zelf kunnen zorgen voor de perfecte sfeer op jullie grote dag, zo’n bruiloft waar gasten vol verwondering nog lang over na praten.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Willen jullie zelf optimaal van jullie dag kunnen genieten? Zonder je zorgen te maken over de styling?
Dan kun je ervoor kiezen om ons de complete styling te laten verzorgen.

Ook bij deze optie beginnen we met een kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. Daarin zullen we jullie ideeën, budget en wensen inventariseren. Zijn jullie nog niet uit over de locatie? Zoeken jullie nog een geschikte DJ? Op zoek naar een goede cateraar? We hebben korte lijnen met verschillende leveranciers, en kunnen jullie hierin adviseren.

Na het kennismakingsgesprek, en na jullie goedkeuring, maken we een stylingplan op maat, inclusief moodboard. Hierin staat precies beschreven welke items jullie nodig hebben voor de aankleding, een planning wie er wat gaat regelen en een overzicht van de kosten.  We zullen een bezoek brengen op de trouwlocatie om een nog beter beeld te krijgen van jullie wensen. Wij  overleggen met de locatie wanneer het mogelijk is om de styling te kunnen verzorgen. We houden regelmatig contact over het verloop van de voorbereidingen.

Op de dag zelf (of een dag ervoor, dit ligt aan de mogelijkheden van de locatie), verzorgen wij de gehele styling voor jullie, zodat jullie zelf een onbezorgde, onvergetelijke dag kunnen hebben en intens kunnen genieten, zonder je druk te maken over de aankleding.

Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!