Kinderopvang ’t Schoapie

Martin en Silvia hadden meerdere redenen voor een feest; o.a. wilden ze graag proosten op het feit dat ze 25 jaar getrouwd waren. Daarnaast werd Silvia 50 jaar, en kinderopvang ’t Schoapie bestond 12,5 jaar, dat moest natuurlijk groots gevierd worden! Kinderopvang ’t Schoapie is een  agrarische kinderopvang en dus was er ruimte genoeg om op deze mooie locatie een feest te geven!

Een gezellig tentfeest, met veel vrienden, familie, buren en werknemers, met goed eten en drinken en een fantastische dj, zodat iedereen de hele avond op de dansvloer zou staan, dat was het plan!

Martin en Silvia hebben ons meegenomen in hun plannen en samen met de Longhorn in Raalte hebben we gekeken welke aankleding, meubilair, hapjes, drankjes en verlichting er nodig was voor de grote tent. HIPfeestje heeft gezorgd voor onder andere de buitenverlichting bij de entree, het verplaatsen van de Sarah poppen voor Silvia en alle overige decoratie zoals ballonnen, vlaggetjes, lampionnen, strobalen, tafelconfetti en tarweboeketten.

Als verrassing hebben we een gastenboek verzorgd. Gasten konden een foto maken met onze Polaroid camera en deze foto inplakken met een persoonlijke tekst erbij.

Het was een geslaagd, super gezellig feest, en iedereen heeft tot het eind op de dansvloer gestaan!