Het leven is een feestje, en wij hangen de slingers voor je op!

Geef jij binnenkort een feestje? Een verjaardag? Bedrijfsfeest? Jubileum? Babyshower? Gender reveal party? Zakelijk event?

Er komt vaak veel kijken bij het organiseren van een feest. Het juiste thema bedenken, de styling passend bij de sfeer van het event, en op de dag van het feest moet er vaak een hoop geregeld worden. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Of wil je juist alles uit handen geven zodat je zelf ontspannen en relaxed het feest door kan brengen? HIPfeestje is gespecialiseerd in het organiseren van verschillende soorten events.

Wij helpen graag bij de styling van jouw feest! We hebben verschillende stylings materialen, backdrops en ballonversiering. Daarnaast kunnen wij ook iets betekenen in het contact met diverse leveranciers, dj’s, feestlocaties en cateraars.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we alle wensen, ideeën en het budget. Het is ook mogelijk om samen de feestlocatie te bezoeken, om een nog beter beeld te krijgen van de sfeer en het totaalplaatje van het feest.

Na het gesprek stellen we een plan op voor jouw perfecte feest! Wij zorgen ervoor dat de styling klaar is als jullie feest begint! En het opruimen? Ook dat regelen we!


Wil jij van jouw feestje, een HIPfeestje maken? Zo’n feest waar iedereen binnenkomt en verrast is over de sfeer en aankleding, waar iedereen nog lang over na praat? En waar jij tijdens de voorbereiding je alleen nog maar druk hoeft te maken over de perfecte outfit?